Advertisement

Gary ile Running Man'in En Komik Bölümleri

Bilen bilir Gary 6 yılın ardından Running Man'den ayrıldı. Oldukça üzücü bir haber bu. Çünkü Running Man'de beni en çok güldüren iki kişiden birisi Gary'di. Song Ji Hyo ile olan Monday Couple shiplemelerini daha da çok özleyeceğim. Ama Gary'nin epey zamandır, Running Man'den ayrılacağına dair haberler çıkıyordu. Bundan iki sene öncede aynı durum olmuştu ama sadece söylenti olduğu söylendi. Bence söylenti değildi o zamanda aklında ayrılmak gibi bir fikir vardı çünkü kendi müziğiyle ilgilenmek ve müzik alanında daha aktif olmak istediğini hep dile getiriyordu ama demek ki o günün şartları o zaman ayrılması için yeterli değildi. Oda şimdi zamanının geldiğine inanarak ayrıldı. Onu müzik konusunda da destekleneceğine eminim. Çünkü oldukça iyi işler ortaya çıkarıyor. Ama beni en çok korkutan Running Man bitiyor mu sorusu. Umarım bitmiyordur, fakat eminim üyelerde çok yoruldu. Dİle kolay koskoca 6 yıl büyük bir kavga ve ayrılma yaşamadan devam edip bugünlere bir aile gibi geldiler. Eğer bitecekse de Running Man'e yakışacak şekilde bitsin isterim. Böyle bol konuklu bol eğlenceli ve en nihayetinde bol gözyaşlı :(.


Neyse neyse bu kadar duygulanmak yeter. Şimdi Gary'nin Running Man tarihindeki en komik bölümlerini sizler için tek tek sıralayacağım. Umarım beğenirsiniz! Beğenirseniz lütfen paylaşmayı unutmayın :)

7. Running Man 306.Bölüm - Plaj Kızları
Bu bölüm baştan sona kadar adamı yıkar geçer derecede komikti. Hem üyeler hem de konuklar mükemmellerdi. Hele ki bölüme başlarken Lee Kwang Ja(Kwang Soo'nun kız versiyonu olur kendileri) son derece alımlı ve çalımlıydı efenim! Hele hele Gary'nin peruğu sizi oturduğunuz koltuktan onun oturduğu şezlonga kadar götürecek kuvvette. İzleyin ve ne demek istediğimi görün.

6. Running Man 222.Bölüm - Uzaylılar ya da ne üdüğü belirsizler 
Açıkçası gülmediğim tek bir saniye yoktu. Hele ki Garyopatra! Allah'ım o nasıl birr peruktur zavallı adamı uzaylı yerine yanlışlıkla Firavun'a çevirivermişler. Ama yakışmış yalan yok esmer bir teni de var adamı Mısır'a atsan çokta sırıtmaz bence.


5. Running Man 215.Bölüm - Shin Min Ah!!!
Bu bölümü cidden açıklama ihtiyacı duymuyorum. Çünkü Shin Min Ah olur da kötü mü olur? Gary ile çift olduklarında ise işler iyice komediye dönüştü! Shin Min Ah cidden çok tatlı birisi bunu zaten biliyordum ama bu bölümde Gary ile olan iş birliği ve samimiyeti ayrıca onu mükemmelleştirdi. İzleyin ve eğlenin.

4. Runnin Man 186.Bölüm - Yine Yeniden Gary ve Peruğu!
Bu adama peruk bambaşka bir hava katıyor. Bir bakmışsınız ajumma olmuş bir bakmışsınız ajusshi. Kimi zamansa Kılopatra! Hiç gocunmadan çirkin olduğunu söyleyenlere daha da çirkinlik nasıl yapılır gösteriyor adam gibi adam! :)


3. Running Man 251.Bölüm- İzlenmeli Çünkü Bol Bol Monday Couple var!
Hem Monday Couple görebiliyoruz hem de Gary'nin aslında ne kadar nazik olduğunu görüyoruz. Yakışıklı olmadığını söyleseler de gönlümüzün Oppasısın Kang Gary!
2. Running Man 256.Bölüm- Bu bölümü izlemeyen kalmasın! Neden mi?
Çünkü 2PM'in ful kadro katıldığı bölümlerden birisi ve kırıp geçirdiler milleti. Kang Gary ve Kwang So'da sağ olsun gözümden yaş getirdi.

1. Running Man 304.Bölüm - Ji Hyo'ya sakın ha bulaşma!
Bu bölümde Ji Hyo yani Uykucu prensesin aslında bir canavar olduğunu gördük. Bacaklarının sıkma kuvvetiyle tüm erkek üyeleri bas bas bağırttı o da yetmedi Gary'ı öldürmekten beter etti. Park Shin Hye'de bu bölümde yer alıyor ve onun olduğu kısımlarda bu bölümü benim için 1.sıraya oturtuyor!


Kaynak: Youtube




Yorum Gönder

0 Yorumlar