Advertisement

1MILLION Dance Akademia


1MILLION Dance Akademia Büyük İşler Peşinde!

1MILLION Dance Akademiyi Kore müzik ve dans piyasasını takip edenler yakından bileceklerdir. Şimdi bu dans akademisinin hakkında bomba gibi haberlerden bahsedeceğim size. Öncelikle Lia Kim! Lia Kim kimdi? Akademinin Youtube sayfasında koreografileri yayınlanır yayınlanmaz binlerce hatta milyonlarca izlenen dansçılardan sadece birisiydi. Ayrıca ultra zayıf ama ultra cool olan bir şahıstır kendileri. Şimdi Lia Kim öyle bir şey yaptı ki gördüğümde inanamadım.
Çoğunuz I.O.I grubunu biliyor değil mi? Hani şu çok fazla kızdan oluşan tatlı grup. İşte grup geçen gün ‘Nomu nomu nomu’ yani Very very very(Çok çok çok) adından bir şarkıyla come back yaptılar. O şarkının tüm koreografisi ise Lia Kim’e ait. Düşünün koskoca JYP’de önemli ve tutulan bir gruba koreografi yapacak kadar gelişti bu müzik akademisi. Üstüne üstlük bugün Youtube’da gezinirken başka bir şeyle daha şaşkına dönmeme neden oldular!

1MILLION Akademi Jay Park’la iş birliği yapmış ve dans videosu hazırlamışlar. Hem de video insanı dans etmeye özendirecek kadar canlı ve harika! Tüm 1MILLION ekibini görebileceğimiz bir performans videosu olmuş. 1MILLION’u ilk takip eden üyelerden biri olarak cidden gurur duydum. Çok büyük işler başardılar ve başarmaya devam ediyorlar. Onları çok çok tebrik ediyorum ve sizleri hem Lia Kim’in JYP’de koreografi dersi hem de Jay Park’ın iş birliğiyle yalnız bırakıyorum!



Yorum Gönder

0 Yorumlar