Advertisement

2018'in MERAKLA BEKLENEN 6 FİLMİ! YERLİ VE YABANCI YAPIMLAR!



Müslüm
Müslüm Gürses'in hayat hikayesinin anlatıldığı bir film var karşımız da. Sadece fragmanı bile tüyleri diken diken eden bir akışa sahip. Müslüm Gürses'in hayatını az çok bilenler çok büyük badireler atlattığını da bilir. Çocukken ailesinin özellikle annesinin yaşadıkları, ölümden döndüğü trafik kazası gibi bir çok dönüm noktaları vardı  hayatında. Müslüm Gürses, bence Türk müzik dünyasında, kendi sınırlarının dışına en fazla çıkan sanatçılardan birisidir. Bir çok tarzı denemiş bir isim. Maalesef aramızdan çok erken ayrılsa da yeri doldurulamayacak bir çok iş bırakmıştır. Filmi ise bu senin en merak edilenlerinden birisi oldu bile. 

Kızıl Serçe
Yine Jennifer Lawrence! 
Bu kadının oyunculuğunu hep sevdim. Öz güven ve sempatinin can bulmuş hali. Roller ne kadar uç noktada olursa, onun yeteneğini o denli daha iyi görmemizi sağlıyor. Kızıl Serçe'nin konusuna gelirsek; baş rolümüz zorlu hayat koşulları ve annesinin rahatsızlığı sebebiyle bir çıkmaza giriyor ve bu çıkmazdan ya bir Serçe yani bir tür ajan olarak çıkacak ya da annesinin ameliyatını yaptırabileceği paradan mahrum kalacak. Tabi ki cesurca davranarak en iyi ajanlardan biri haline gelip, cinsel yöntemlerle saldırmaya odaklanılmış, zorlu eğitim koşullarını atlatmış bir Serçe olarak karşımıza çıkıyor. Daha ilk fragmanıyla bile hem kanınızı donduran hem de yerinizde hoplatan bir aksiyonu var. Kesinlikle izleme listenize eklemeniz gereken bir yapım geliyor.

Suyun Sesi
Fantastik ve bilim kurgunun bir arada olduğu filmleri hep çok sevmişimdir. Bu filmin fragmanını şaş kaza gördüm ve aşık oldum. Hep dış güçlerin uzaylıdır, yaratıktır vb. tuhaf canlıları hapsettiği ve dünyayı ele geçirecek silahlar yarattığına dair komplo teorileri döner ya işte bu film o teorileri destekleyen bir yapım. Hem eğlenceli, hem üzücü, hem ürkütücü,
hem de merak uyandırıcı bir fragmandı. Çıkar çıkmaz izleme isteği uyandırıyor insanda. Film de bir araştırma merkezinde çalışan dilsiz bir kadının, orada tutsak tutulan yaratıkla olan iletişimi, dost edinişini görüyoruz. İlginç gözüküyor ve bence fantastik bilim kurgu sektöründe adını duyuracağı çok açık!

Küçük Ayak Efsanesi
Hep insanların Koca Ayaklar peşinde koştuğu efsaneler yazılır. Bu kez de Koca Ayaklar kalkıp minik ayakların peşinde koşuyor. Animasyon filmlerini seviyorsanız kaçırmayın bunu derim. Görsel efektler çok hoş, son derece iyi gözüküyor. Hem gülmek hem de efsaneleri tersten izlemek için mutlaka bakılmalı.

Ocean's 8 
Harika bir film geldiğini söylemek bir marifet olmaz. Oyuncular, büyükler ligi gibi. Tüm iyi isimleri tek bir çatı altına toplamışlar ve sadece izleyip keyif alın demişler. Hikayeden anladığım kadarıyla büyük bir soygun için toplanan 8 usta kadın hayatlarını döndürecek bir vurgun yapmaya karar veriyor ve biz de bu süreci hem gülerek hem de şaşkınlıklar içerisinde izlemekle yetiniyoruz. Ama çok var daha çıkmasına. Tabi ki bu beklemeye engel değil. Mutlaka not alın ve izleyen bu filmi!

The Current War (Elektrik/Akım Savaşı)(Gülmeyin nasıl çevireyim bilemedim ^^)
Edison ve Westinghouse arası mücadeleyi ele alan bir film geliyor. Hem de Benedict Cumberbatch ile geliyor. Benedict olur da kötü mü olur? Tabi ki olmaz. Daha önce hiç Edison filmi izlemedim yapıldı mı bilmiyorum. Daha önce Tesla filmlerine denk geldim ama Edison hiç. Sıfır bende. Merakla bekliyorum bu mücadeleyi. Satılabilir, pazarlanabilir elektrik sistemleri için baya büyük uğraş verdikleri ortada. Bakalım bizlere bu hikaye nasıl aktarılacak. Bekleyip göreceğiz.



Yorum Gönder

0 Yorumlar