Advertisement

Tokken Bile Acıktıran Program Kang’s Kitchen - Güldüren Restorana Hoş Geldiniz!

 Kang’s Kitchen - New Journey To The West Ekibinden Yeni Bir Program


Herkese koca bir merhaba!

Nasılsınız? Umarım iyisinizdir.

Bugün konu edindiğim şey başlıktan da anlayacağınız üzere bir Kore Varyete Programı. Kore yapımlarını takip edenlerin aşina olduğu New Journey To The West Ekibinin ortaya çıkardığı bir yapımdan bahsedeceğim. 

Gerçek bir restoranı yemek yapamayan bir patronun eline verirseniz ne olur? Sonucun hüsran olduğunu düşünebilirsiniz ama değil!

Kang Ho Dong’un patron olarak restoranın başına vermeleri ile başlayan bu macera beklenmedik şekilde keyifli ve lezzetli bir yolculuğun başlangıcı oldu. Kimileri şarkıcı kimileri oyuncu ve yine kimilerinin komedyen olduğu bu programda herkes restoran kurallarına uyarak görevlerini yerine getirmek zorundalar. 

Kendi menüleri oluşturup ortaya koyduğu yemekler için ise insanlar ülkelerinin en uzak köşelerinden bile geldiler. Program hem yemek yediren hem de yerken güldüren cinsten! Hem yapımın izleyiciler tarafından çok tutması hem de kendi maliyetini karşılayıp üstüne kar yapması ile bir sonraki sezonları garantilemiş oldular.

Her sezon ki şu an toplamda yayınlanmış 3 sezonları var farklı bir tarz deniyorlar. İlk sezon daha acemi olmaları göz önüne alınarak daha kolay yemeklerde karar kırarlarken son sezon iş İtalyan mutfağına kadar uzadı. Ne kadar mesafe kat ettiklerini siz düşünün. 


Açıkçası Türkiye’de de bu tarz bir program olmasını çok isterdim. Restorana gittiğinizde Lee Soo-geun gibi bir komedyenle karşılaşmak ve gelişi güzel yaptığı esprilerle yemekleri tatmak kesinlikle keyifli olacaktır. 

Song Mino’nun sanatsal etkinliklerinin dur durak bilmemesi, o iş güç arasında çizdiği tablolar ise görülmeye değer. 


İlk iki sezon Ayyaş Cho lakaplı Kyuhyun olmasa da(askeri görev) yerini doldurmasını bilmişler ve son sezon onunda gelmesi ile daha keyifli bir hal almış. Ama baştan uyarıyorum açken ya da tokken izleminizin hiçbir önemi yok. Elinde sonunda izlerken acıkacağınızı bilin. Hatta yemek yerken izleyin derim. 

Kang’s Kitchen için üzücü tek şey yüksek ihtimalle yeni sezonlarında Ah Jaehyun’un boşanma sürecinde yaşanan skandallardan dolayı olmayacak oluşudur. Belki de durum değişir, sonuçta Kore TV sektöründe olun bitenler pek akıl alır tarzda şeyler değil. Abartılmayacak şeyler abartılırken, önemli olan durumlar ise görmezden geliniyor. Gerçi bu tüm dünya için geçerli diyebiliriz. Herneyse!

(2. Sezondan Komik Bir Kesit - Kang’s Kitchen için jenerik müziğinin hazırlık aşaması :) )

Bu kadar övdün de biz programı nereden izleyeceğiz diyorsanız aşağıya bakmanız yeterli!

Tüm sezonları aşağıdaki linkten izleyebilirsiniz, Winner Türkiye adlı grub tarafından tüm bölümler çevirilmiş.  

https://ok.ru/video/c2913773

Yorum Gönder

0 Yorumlar